Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
17 berichten.
Fokke Fokke uit Burgum
PTSS na een oorlogsverleden en multi getraumatiseerd vanuit de jeugd. Jarenlang in therapie geweest oa bij de GGZ, enorm veel therapieën gevolgd en uiteindelijk werd het alleen maar erger en werd ik suïcidaal. Thuissituatie echt rampzalig aan het worden, mijn kinderen en vrouw konden dit ook niet meer aan. Uiteindelijk via een praktijkondersteuner bij Jacqueline terechtgekomen. Wat een positieve shock heeft dit bij mij te weeg gebracht! Mijn lichaam heeft enorm gereageerd en alles maar dan ook alles losgelaten. Het is gewoon mogelijk! Met een pure eenvoud en kracht ben ik totaal hersteld en heb ik weer zin in het leven en maak plannen. Mijn vrouw is ook bij Jacqueline geweest en één van mijn kinderen ook. Er is weer volledige harmonie en ik voel me als herboren. Ja, ik ben echt dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.
Heleen Heleen uit Groningen
Lange tijd heb ik last gehad van fybromyalgie en stijve en pijnlijke spieren. Via een vriendin ben ik bij Jacqueline terechtgekomen. We hebben o.a. gewerkt aan nogal wat (pijn)stukken uit mijn verleden (en heden). Ik kan het nog steeds bijna niet geloven maar heb eigenlijk helemaal geen last meer. Ik kan weer van alles doen en heb veel meer energie. Echt een aanrader en heb inmiddels meer mensen naar haar verwezen.
Johan Johan uit Dronten
Al 12 jaar zat ik aan de zware medicatie welke zijn voorgeschreven door de huisarts en de GGZ. ik heb een waslijst aan reguliere therapieën gedaan al die jaren en ik ben alleen maar verder afgedwaald en negatiever geworden. Via een kennis kwam ik in contact met Jacqueline. Eerst was ik best wel wat sceptisch (en dat is logisch als je al zoveel therapieën hebt doorlopen) maar dit is toch wel een heel groot verschil tov al die therapieën die ik heb gevolgd. Ik voelde me meteen thuis bij haar. Na het eerst consult voelde ik me al een heel ander mens en kan ik mezelf weer goed voelen. We zijn bezig gegaan met het afbouwen van de medicatie. Ik voel me krachtiger dan ooit tevoren. De gesprekken, de zeer toegankelijke werkwijze en de openheid heeft bij mij geresulteerd dat ik nu -wonderbaarlijk genoeg- zonder medicatie in het leven sta.
Anoniem Anoniem uit Emmeloord
Wij (jong stel met kinderen) hebben relatietherapie gedaan bij Jacqueline. Dit is zó anders dan de gangbare reguliere relatietherapie! Echt ongelofelijk hoe dit werkt. Ieder afzonderlijk aan de slag met onze eigen problematiek en als er behoefte is weer even samen komen. Ze laat ons zoveel zien en hiermee zijn we aan de slag gegaan (overigens zonder huiswerk en opdrachten wat ook bijzonder prettig werkt). Een bijzonder lieve, kundige en heldervoelende vrouw. Onze kinderen reageerden hier meteen positief op toen wij zelf met behulp van Jacqueline ons bewustzijn oprekten als het ware. Ze blijft zo kalm en rustig te midden van onze perikelen. We hebben het weer goed met z'n allen en daar zijn wij bijzonder blij mee.
Frans Frans uit Franeker
Ik heb Jacqueline leren kennen als een uiterst professionele therapeut. Zij heeft mij geholpen om mij bewust te maken van mijn eigen "ik"die ik om wat voor reden dan ook behoorlijk was kwijtgeraakt. Ze zette mij met de beide benen op de grond, ook al was ik dwars en wist het altijd beter. Na een langdurige burn-out was dit de stap die ik moest nemen en nu kan ik pas zeggen dat ik een belangrijke stap in mijn leven heb genomen om bewuster om te gaan met mijn energie. Dank voor de sessies! Ik zal Jacqueline van harte aanbevelen!
Janneke Janneke uit Sneek
Ik werk als docent en ben hier gekomen met veel spanningsklachten en gezinsproblematiek. Al heel snel voelde ik me veel beter en sterker. Inmiddels is mijn man ook in consult gegaan en mijn kinderen zijn een paar keer geweest. Wat een verademing, de harmonie is weer terug in het gezin en wat ik hier heb geleerd breng ik ook in de praktijk voor de klas. De klas merkt de veranderingen op en de sfeer is nu behoorlijk in positieve zin veranderd. Jacqueline heeft veel wijsheid over de essentie van het leven in al zijn facetten. Ze ziet gewoon helder. Achtergrond informatie over diverse onderwerpen worden besproken. In o.a. sessies wordt heel veel duidelijk over jezelf en al je relaties. Het fijne is dat hier ook direct mee wordt gewerkt en dat is zó bevrijdend. Hierdoor kom je bij je eigen kern, bij wie jij daadwerkelijk bent. Inzicht en tevens aan de slag met alle belemmeringen, die worden "gewoon" getransformeerd en kun je echt loslaten. Zeer verhelderend en een prachtige werkwijze.
De Jong De Jong uit Hardegarijp
Een half jaar geleden ben ik voor het eerst bij Jacqueline geweest i.v.m. burn-out klachten en een gebrek aan energie. Ik was op zoek naar een behandeling die mij zou helpen, zo kwam ik uit op energetische therapie. Jacqueline heeft mij vele inzichten gegeven waar ik erg dankbaar voor ben. Ook ben ik mij bewust geworden hoe veel lichaam en geest met elkaar in verbinding staan en dat lichamelijk klachten kunnen ontstaan vanuit de geest. Ook dacht ik dat ik oude trauma's had verwerkt wat blijkbaar niet het geval was. Hier heeft Jacqueline mij bij geholpen. Ik voel mij nu vele malen beter en ben dichter bij mezelf gekomen. Waar reguliere behandelingen langzaam op gang komen en mij weinig resultaat hebben gebracht, merk ik bij Jacqueline dat er echt stappen worden gezet. Daarnaast hou ik van haar nuchterheid. Ik heb haar al bij meerdere kennissen aanbevolen.
anoniem anoniem uit Bolsward
Ik heb bij Jacqueline relatietherapie gedaan omdat ik op het punt stond te gaan scheiden van mijn vrouw. We hadden samen al eerder relatietherapie gedaan maar dat heeft ons niets gebracht. Wat ik hier heb gedaan is compleet anders en het heeft ons weer samen gebracht! Er speelden zoveel zaken (vanuit mijn verleden) van waaruit ik reageerde en die hebben we opgeruimd. Het is heel bijzonder want op alle vlakken gaat het nu heel goed. In mijn werk ervaar ik weer plezier en de relatie met mijn kinderen is zo veel beter geworden. Het is echt maatwerk wat ze doet en geen therapie uit boeken en/of protocollen. Het is echt een heel actief proces van bewustwording waarin Jacqueline mij heeft meegenomen in mijn proces terwijl zij heel goed bij haarzelf blijft. Heel veel dank hiervoor.
Martin Martin uit Leeuwarden
Ik heb bijna een jaar lang gelopen met een flinke ischias. Fysio gehad etc. maar niets hielp me af van de pijn. Via via ben ik bij Jacqueline beland. Na 3 sessies was ik helemaal pijnvrij. Er is me nu duidelijk geworden dat (onderliggende) emoties pijnzenuwbanen kunnen ontwikkelen en dat deze ook weer uitgezet kunnen worden. Het is een verademing om weer pijnvrij te kunnen bewegen. Hartelijk dank.
Van Popta Van Popta uit Bolsward
Ik heb een half jaar last gehad van ischias. Twee keer bij Jacqueline en de pijn was weg. Ik heb veel baat bij de bezoeken van Jacqueline. Prima behandeling van rug en voeten. Wat ik ook bij J. vind zijn de gesprekken. J. brengt je bij je eigen ik. Ook bijzonder was dat ik al jaren last had van aangezichtspijn, zenuwpijn. Ik was het al gewend. Toch heeft J. dit laten verdwijnen met voetreflextherapie en dat na 1 behandeling. Ik raad J. zeker aan.
Anoniem Anoniem uit Sneek
Ik kom al zo'n 12 jaar geregeld bij Jacqueline over de vloer. Ik heb een managementfunctie en op deze manier is het prima vol te houden. Meestal doen we een voetreflexmassage in combinatie met een stoelmassage. Soms kies ik voor een sessie. Ik ben echt enorm verbaasd dat mensen - zeker met een druk leven- wel hun auto naar de garage brengen en hun huis (laten)opknappen maar zichzelf zo "slecht onderhouden". Het is iedere keer weer een oplaadpunt in mijn (meestal) hectische leven.
Jellie Jellie uit Dokkum
Ik ben hier gekomen met mijn kind van 8 jaar. Afgelopen jaren heb ik verschillende dingen geprobeerd voor wat betreft alternatieve geneeswijzen, maar dat heeft helaas niet gebracht wat we hadden gehoopt. Ik heb eerst een sessie gehad en vervolgens mijn dochter. Ik wist niet wat me overkwam, er veranderde zoveel na het consult en ook de relatie met mijn dochter is nu super goed. Zij zit lekker in haar vel en ik heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan.
Carolien Carolien uit Leeuwarden
Na diverse trajecten bij o.a.de GGZ, dagbehandeling, creativiteitstherapie etc. had ik nog steeds dezelfde angst- en paniekklachten. Ik voelde me niet begrepen,begon me steeds meer depressief te voelen en ben op aanraden van iemand bij Jacqueline terecht gekomen. Wat hier allemaal gebeurt is echt zeer bijzonder. Ik krijg zo veel inzichten naast het interne werk wat we doen. Na 1 consult was ik al verlost van de (onbewust) bepalende energie van mijn (voor)ouders. Wat een bevrijdend gevoel en mijn klachten zijn al grotendeels verdwenen. Mijn ouders zijn hier inmiddels ook geweest en ook zij zijn erg enthousiast. Geen ingewikkelde en zweverige therapie maar ze laat een gedegen kennis van zaken zien en past dit direct toe binnen het eerste consult. Wat een verschil met de reguliere trajecten die ik heb gevolgd. Wat ik ook fijn vind is dat ze samenwerkt met de bedrijfsarts, arts en GGZ om ook hen van informatie te voorzien. Ik ben in ieder geval verlost van mijn psychische klachten en mijn lichamelijke klachten worden ook steeds minder. Ik weet inmiddels dat het lichaam wat trager kan reageren maar wat er zich in mijn geest afspeelde weerspiegelde direct in mijn lichaam. Tussen de consulten had ik nog wel eens wat vragen en ik kon altijd bij haar terecht. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Annemarie Annemarie uit Hartwerd
Van nature ben ik n positief ingesteld mens..altijd ook nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. En zo kwam ik ook terecht bij Jacqueline. In mijn leven al van alles ondernomen..TM meditatie, yoga allerlei andere meditatietechnieken..maar dit overtreft voor mij alles! Er zijn onbewuste zaken naar boven gekomen die toch invloed op mij hadden..ik kon het loslaten...bewust daarvan worden...wat heerlijk! Mijn bloeddruk eindelijk stabieler!wauw! En veel meer invloed op mijn eigen innerlijke rust door de uiterst makkelijke meditatie techniek, wat je elk moment van de dag kan beoefenen. Ik ben heel blij dat ik mindfulness heb mogen leren bij Jacqueline!!
Anoniem Anoniem uit Leeuwarden
Ik had last van flinke vermoeidheid en viel flauw bij situaties die stressvol waren. Verder had ik last van nachtmerries, angsten en slechte eetlust en voelde me totaal onbegrepen. Eigenlijk voelde ik me behoorlijk depressief en had ook last van stemmingswisselingen. Ik sliep daarnaast erg slecht en werd steeds wakker en voelde me dan paniekerig. Ik had ook last van spierpijnen.Als ik het nu zo opschrijf zie ik dat er best veel klachten waren. Ik ging naar Jacqueline toe en het was zo bijzonder maar voelde me na het eerste consult al zo veel anders en beter. Na het tweede consult voelde ik me al veel sterker en het slapen ging ook al veel beter. Op school ging het goed en voelde ik mij niet meer zo onzeker. Mijn klasgenoten zagen dit ook en waren nieuwsgierig. Ik kan nu veel beter keuzes maken en merk ook dat ik bepaalde dingen niet meer doe. Ik voel me niet meer eenzaam en angst en paniek heb ik niet meer. Ik ben ongeveer 5 keer geweest en heb ook geen spierpijn meer.Depressies heb ik geen last meer van en voel me veel vrolijker en heb weer zin aan de dingen. Wat ben ik blij dat Jacqueline mij hier van af heeft geholpen. Het was fijn om bij haar te zijn want ze voelt heel vertrouwd.Dankjewel.
Anoniem Anoniem uit Nij Beets
Nadat ik zwaar overspanning thuis ben komen te zitten, moest ik na een aantal maanden rust meedoen aan een reintegreringstraject die door mijn werkgever / arboarts werd georganiseerd. Al na een aantal keer had ik het idee dat dit voor mij niet afdoende was om mij er weer boven op te krijgen. Op aanwijs van een een tweetal familieleden ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. In eerste instantie was ik sceptisch en was bezorgd dat dit ging conflicteren met mijn geloofsovertuiging. Dit bleek echter geheel onterecht en ik voel me ontzettend goed geholpen. Jacqueline heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en daar waar nodig versterkt! Met als resultaat dat ik beter met mijn angsten om kan gaan en er ook hierdoor weer mooie nieuwe uitdagingen op mijn pad zijn gekomen. Ik voel me dan ook een stuk gelukkiger en heb mijn innerlijke rust weer terug gevonden
Jantine Jantine uit Sneek
Het was voor mij een hele stap om hier heen te gaan maar vanaf het begin dat ik naar binnen liep voelde het goed. Voelde mij op m'n gemak en daardoor ook heel eerlijk en open naar mezelf heb kunnen kijken met behulp van Jacqueline. Liep zowel prive als zakelijk tegen bepaalde situaties aan die ik niet meer wist op te lossen. Jacqueline heeft mij geholpen om naar mezelf te kijken en meer naar mijn gevoel te luisteren. Hierdoor kwamen er ook bepaalde gebeurtenissen uit het verleden naar boven die ik nu beter kan plaatsen en verwerken. Dit geeft veel rust.