Veelgestelde vragen

In een eerste consult vindt de intake plaats maar gaan we ook direct aan de slag met de aanpak van de problematiek/wens/aanvraag van jou.

Tijdens een sessie blijf je in een comfortabele stoel schuin tegenover me zitten en begeleid ik je naar je (onder)bewustzijn. In ons (onder) bewustzijn zit alles opgeslagen (zie werkveld energetisch werk). Het is een prachtige actieve ervaring. Hoe dit werkt, daar kun je eigenlijk geen woorden aan geven, dat is een ondervinding. Door mijn energieveld komt dat van jou direct in beweging. De energie werkt bijzonder krachtig. Tegelijkertijd wordt er op een “Mindfull” manier gewerkt, daar hoef je de cursus niet eens voor te volgen. 

De consulten zijn ook ideaal als vervolg een Mindfulness cursus die je elders hebt gevolgd.

Vrijwel altijd kunt u binnen 2 weken terecht.

Dat kan zeker al heeft een “live” consult de voorkeur.

Dat is zeker mogelijk en duurt 15 minuten.

Dat hangt helemaal af van de behoeften en wat er speelt en niets moet.  Je voelt direct het verschil na 1 consult. Er zijn mensen die het fijn vinden om af en toe langs te komen en anderen volgen een bepaald traject van zo’n 5 keer of langer en is dat voldoende. Er zijn uiteraard ook mensen die graag advies van me willen hoe ik het zie en dat is ook mogelijk. Je leert uiteindelijk volledig zelf te voelen wat voor jou het beste is en je hier op af te stemmen.

In principe is de therapie voor iedereen met wat voor klacht ook geschikt. Als ik ervaar dat er wellicht toch iets anders nodig is of een aanvullende therapie (doortesten of wat dan ook) bespreek ik dit met je.

 De behandelingen/therapieën worden (gedeeltelijk) vergoed bij een aanvullende verzekering door vrijwel alle zorgverzekeraars. 

Dat mag zeker, kijk hiervoor ook naar het antwoord op vraag 7. JIJ bepaalt voornamelijk zelf hoe en wat en ik begeleid je hierbij.

Als je de afspraak op tijd afzegt of verplaatst, dat wil zeggen 24 uren van te voren, hoef je niets te betalen. Zit je binnen deze termijn dan wordt het consult in rekening gebracht. Uitzondering hierbij is ziekte en/of andere calamiteiten.

Gelieve per pin te betalen. In overleg kan achteraf worden betaald.