Welkom

Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Noordmans, en heb inmiddels 24 jaar ervaring in mijn praktijk voor (lichaamsgericht) energetisch werk, bewustzijnsontwikkeling, coaching voetreflexzonetherapie en stoelmassage

Voordat ik deze weg ben ingeslagen heb ik opleidingen gevolgd op secretarieel en administratief gebied en vervolgens een universitaire opleiding afgerond in organisatiekunde. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als systeembeheerder bij de gemeente Leeuwarden en bij diverse bedrijven kwam ik in een langdurig ziekteproces terecht van 9 jaar. Destijds wist ik niet wat mij nu wel bekend is: ik ben o.a. bijzonder hooggevoelig en mijn zintuigen en helderwetende vermogens zijn zeer sterk ontwikkeld. Ondanks de enorme vermoeidheid en het ziekteproces heb ik doorgewerkt en gestudeerd maar in een totaal andere richting: de complementaire gezondheidszorg. Verder heb ik zeer veel meegemaakt op talrijke fronten in het leven.

Mijn werkveld is breed omdat iedereen andere vragen en behoeftes heeft en energetisch werken altijd zeer persoonlijk maatwerk blijft.

Een voordeel van energetische therapie ten opzichte van de reguliere psychotherapie is dat deze vorm van werken snel en blijvend resultaat geeft en de bron van de klachten aanpakt. De therapie is niet ‘zweverig’, ik sta met beide benen in de ‘Friese klei’ (praat ek Frysk) ben nuchter én maak gebruik mijn helderwetende vermogens. De innerlijke kracht, het zelfgenezend vermogen en het bewustwordingsproces van de client wordt zeer snel opgebouwd. Energie werkt altijd en is erg krachtig. Ook mensen die jarenlang bij een psycholoog/psychiater/fysiotherapeut en/of andere hulpverlener op consult zijn geweest en hier nauwelijks tot geen baat bij hebben gehad zijn verbaasd over de bijzondere (uit)werking van de therapie. Ik verwijs hiervoor naar de ervaringen en referenties.

U kunt bij mij terecht voor o.a. (pedagogische) hulpvragen, coaching, relationele probemen (ouder-kind, man-vrouw, gender en sociale problematiek), fysieke en psychische aandoeningen, burn-out, traumaverwerking, hoogsensitiviteit, emotionele problematiek zoals angsten, depressies en hechtingsproblematiek. 

Daarnaast kunt u ook de weldadige (uit)werking ervaren van een professionele Chinflex voetmassage en/of stoelmassage.

Deze tijd vraagt veel van de mens, zijn/haar lijf en geest want er is een enorme shift gaande op alle fronten. Dat betekent dat er veel gezien wil worden in ons en opgelost wil worden.  Het is tevens een uitdagende tijd om (eindelijk) te belichamen wie je werkelijk bent, verlost te worden van alle spanning en stress, pijn en ongemak, JA te zeggen tegen jezelf, in je meesterschap te gaan staan en zonder strijd en moeite te creëren wat je werkelijk wilt. Met al mijn liefde, kennis en helderwetende vermogens wil ik je hierbij graag begeleiden en dienen om volledig in verbinding te komen met jouw essentie. Door te accepteren en te leven wie Jij Werkelijk Bent zul je iedereen in jouw omgeving inspireren. 

Naast mijn praktijkwerkzaamheden sta ik geregeld in contact met leerkrachten, (bedrijfs)artsen en hulpverleners binnen de GGZ en Jeugdzorg. Steeds meer huisartsen en praktijkondersteuners verwijzen door naar de praktijk.

Verder geef ik stoelmassages op locaties. Ook word ik zo nu en dan uitgenodigd om zittingen in de Rechtbank bij te wonen.

Accreditaties en diploma's

Ik ben lid van de beroepsvereniging LVNT en RBCZ. De therapie valt onder de alternatieve zorg (aanvullend pakket) en er is geen betaling van eigen risico.

Mijn jarenlange opleiding heb ik o.a. gevolgd bij Joanne van Wijgerden, Healing Arts en (kinder)coach, Dorothe Lueb (voeding), Dutch Bodywork Academy (voetreflex, stoelshiatsu), Con Amore (HBO medische basiskennis), Sonnevelt Opleidingen (3-jarige verdieping voetreflexmassage), Total Health (Chinese voetreflex), Merkivah Energetische therapie, coaching en nog vele anderen. Nog steeds blijf ik mezelf ontwikkelen d.m.v. opleidingen, medische dagen en themadagen ten einde alert te blijven op alle belangrijke gebieden van het leven in deze boeiende tijd

lvnt

Lid van de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT)

Lid van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg